Podrobnosti o produktu EUR0282143 "25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí. První část průvodce je věnována pivu jako takovému – jeho historii, výrobě, rozdělení dle výrobních technologií, konzumaci piva, jeho... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - Jan Eliášek
Doprava:
49 Kč
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky (Eliášek Jan)
Doprava:
99 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky (Eliášek Jan)
Doprava:
99 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Jan Eliášek: Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky
Doprava:
79 Kč
143 Kč
Koupit za 143 Kč
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/rusky - Jan Eliášek
Doprava:
55 Kč
Skladem
132 Kč
Koupit za 132 Kč
Popis
Podrobnosti o produktu EUR0282143 "25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí.
První část průvodce je věnována pivu jako takovému – jeho historii, výrobě, rozdělení dle výrobních technologií, konzumaci piva, jeho vlivu na lidské zdraví, pivu a kultuře atd. Vše je doplněno množstvím fotografií, schémat, nákresů a map.
Hlavní část publikace je pak věnována místům, kde náš ""národní nápoj"" vzniká – pivovarům a minipivovarům celé České republiky. Na přehledných mapkách jednotlivých krajů najde čtenář 412 pivovarů (stav k 31. 4. 2017), přičemž více než stopadesáti z nich jsou věnovány celostránkové prezentace, u nichž nechybí logo pivovaru a etikety nabízených značek piv. Prezentace jsou zároveň pozvánkou k návštěvě pivovaru, prohlídce výrobních prostor a degustaci jeho produktů. "
První část průvodce je věnována pivu jako takovému – jeho historii, výrobě, rozdělení dle výrobních technologií, konzumaci piva, jeho vlivu na lidské zdraví, pivu a kultuře atd. Vše je doplněno množstvím fotografií, schémat, nákresů a map.
Hlavní část publikace je pak věnována místům, kde náš ""národní nápoj"" vzniká – pivovarům a minipivovarům celé České republiky. Na přehledných mapkách jednotlivých krajů najde čtenář 412 pivovarů (stav k 31. 4. 2017), přičemž více než stopadesáti z nich jsou věnovány celostránkové prezentace, u nichž nechybí logo pivovaru a etikety nabízených značek piv. Prezentace jsou zároveň pozvánkou k návštěvě pivovaru, prohlídce výrobních prostor a degustaci jeho produktů. "
Parametry
Rok vydání | 2017 |
Nakladatelství | Vydavatelství MCU |
Autor | Jan Eliášek |
Počet stran | 224 |
Výrobce | MCU |
Vazba | brožovaná |
Jazyk | ruské |
Váha | 416 gramů |
ISBN | 97-880-7339-329-8 |