Podrobnosti o produktu EUR0344930 Letos totiž uplynulo již deset let od chvíle, kdy se tento originální průvodce po naší vlasti poprvé objevil na obrazovkách! Od té doby si získal nesčetné množství nadšených a spokojených diváků a posléze i čtenářů. Díky bonusovému knižnímu vydání budete nyní moci nahlédnout do zákulisí pořadu – dozvíte se, jak přišel na svět a jak se během let rozvíjel, jak se natáčejí reportáže z jednotlivých atraktivních míst a jaké úsilí věnují tvůrci jeho přípravě. Druhá část... Celý popis

Koupit za 125 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Podrobnosti o produktu EUR0344930 Letos totiž uplynulo již deset let od chvíle, kdy se tento originální průvodce po naší vlasti poprvé objevil na obrazovkách! Od té doby si získal nesčetné množství nadšených a spokojených diváků a posléze i čtenářů. Díky bonusovému knižnímu vydání budete nyní moci nahlédnout do zákulisí pořadu – dozvíte se, jak přišel na svět a jak se během let rozvíjel, jak se natáčejí reportáže z jednotlivých atraktivních míst a jaké úsilí věnují tvůrci jeho přípravě. Druhá část publikace zahrnuje 25 tipů na návštěvu zajímavých lokalit. Inspiraci k jejich výběru jsme tentokrát čerpali v úspěšných letních speciálech Toulavá kamera ochutnává Česko a Toulavá kamera vychutnává Česko. Představíme vám tedy místa, kde moderátoři Iveta Toušlová a Josef Maršál poznávali různé kulinářské speciality a kde se ve slavných továrnách a podnicích učili tamním řemeslným tradicím. Kniha je doplněna atraktivními fotografiemi, mapami a praktickými informacemi. Vznikla ve spolupráci nakladatelství freytag a berndt a České televize.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2013
Nakladatelství FREYTAG-BERNDT, spol. s r.o.
Autor Josef Maršál, Marek Podhorský, Iveta Toušlová
Počet stran 218
Výrobce Freytag&Berndt
Vazba pevná
Jazyk české
Váha 660 gramů
ISBN 978-80-7445-111-9
Zobrazit více parametrů